dilluns, 25 de maig del 2009

Africa Day i noves cites.

El diumenge passat varem celebrar el dia de Africa al parc Iveagh Garden de Dublín des de les 12:00 del matí fins a les 20:00 de la tarda. El temps ens va acompanyar i va ser un dia on el sol no es va amagar ni un segon. Camara ho va aprofitar i va estar present amb un petit "stand" on varem informar a la gent i pintar algunes cares de nens petits i gent no tan petita... una cosa que va tenir molt bona acollida, on vam recollir donatius mentre intercanviàvem emocions entre nosaltres. També hi havien "stands" de pràcticament tots els països africans amb un mercat amb diferents menjars africans i un escenari on hi havien alternacions de balls africans, musica africana i musica irlandesa representada pels grans Kila.

Fotos Africa Day:

http://picasaweb.google.pt/f.vieiradossantos/CAMARAAFRICANDAY09?authkey=Gv1sRgCJDOtMLO8qOMTA&feat=email#slideshow/5344390961273029554

Be, ara ja toca acabar de concretar els detalls del viatge a Zàmbia i aquest dijous dia 28 de Juny tindrem el segon "Team meeting" amb tots els voluntaris que hi anem aquest any. Serà una trobada amb moltes novetats importants.

Mayle Doyle ens donarà una visió molt mes detallada de tot el que comporta el projecte ja que els ultims dies ha estat a Zambia "in situ" acabant de gestionar amb les escoles que estan interessades amb en els nostres ordinadors i informant dels requisits mínims necessaris per poder instal·lar-los amb total seguretat i compromis. Tot fa pensar que basicament estarem instal.lats a la zona de Copperbelt, Ndola i Kitwe, practicament a la frontera amb Congo.

Dividirem el grup en petits grups de 3-4 persones per visitar el maxim de escoles possibles. Hi haurà un grup de professors que ensenyaran conceptes bàsics informàtics que aniran des del funcionament d'un teclat i un ratolí fins a les utilitats que pot tenir el sofware lliure amb el treballem (Ubuntu, OpenOffice, Wikipedia...). Hi haurà també altres grups mes avançats que explicarem el manteniment dels ordinadors, creacio de xarxes d'ordinadors, moodle, web...

Ara també falta acabar amb les vacunes i medicaments necessaris i la gestió del visat que és obligatòria.

Les proximes cites son:

Dimarts 26: Revisió medica. Revisio vacunes necessaries.
Dijous 28: Zambia Team Meeting. Revisio de visats.
Dilluns 1 de Juny: Women Mini Marathon. (Vacances a Lladó)
Dissabte 6 de Juny: Sessió pràctica Networking. (Vacances a Lladó)
Dissabte 13 de Juny: Sessió Dtalk. Obligatoria per a tots els voluntaris.
Diumenge 14 de Juny: Sessio Dtalk. Obligatoria per a tots els voluntaris.
Dissabte 20 de Juny. Sessió pràctica Networking.
Dissabte 27 de Juny. Possible sessió pràctica Networking.
Dissabte/Diumenge 27/28 Juny: Sortida dels coordinadors voluntaris cap a Zambia.
Dissabte/Diumenge 4/5 Juliol: Sortida de la resta de voluntaris cap a Zambia.

Ja queda menys.