dissabte, 18 d’abril del 2009

Camara Education.












A tots aquells que em coneixen,

Us escric unes paraules a totes aquelles persones que vulguin col•laborar amb un causa justa.

Actualment coopero amb una organitzatcio benefica Irlandesa anomenada CAMARA (http://www.camara.ie/), on des d’aqui es reparen ordinadors de segona mà provinents d’empreses i/o persones individuals per desprès poder-los enviar a escoles africanes amb les millors condicions possibles. Es treballa amb software gratuit i tambe es formen voluntaris per anar a ensenyar als professors conceptes basics i especialitzats en temes informacions i educatius durant el mes de Juliol.

Aquest any he decidit que jo també aniré a Africa representant CAMARA, concretament a Zàmbia, i hi aniré a ensenyar tot el que s’apiga als professors i a viure en primera persona les necessitats educatives i socials d’un continent oblidat per moltes persones.

Desde http://www.mycharity.ie/event/camaraxavi pretenc recollir donatius personals per afrontar els costos que tenim tots els voluntaris que anem a l’Africa. Es tracta d’un servei professional i segur on qualsevol donatiu per petit que sigui serà benvingut. Simplement clica “sponsor me now” i... deixa el teu comentari!!!

Us prometo ensenyar els resultats.

Moltes gracies!!!

Xavi